Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

27 december 2018

'Mensendagen', korte film over reïncarnatie - kikker in mens - dieren - wedergeboorte - film - niet thuishoren in een lichaam

(c) Film 'Mensendagen'

'Mensendagen' - kikker - reïncarnatie - kortfilm

"Door een speling van het lot wordt een kikker herboren in het lichaam van een mens"... een aardig gegeven, uitgewerkt in de aparte kortfilm 'Mensendagen' (10 minuten).

Wat betreft filmische beelden, onderwerp, acteerspel en tempo vind ik de film okay. Echter, gezien de donkere kleuren en enigszins sombere uitstraling, denk ik dat 'Mensendagen' vooral geschikt is voor depressieve personen. Zij zullen zich kunnen herkennen in de mannelijke hoofdpersoon die worstelt met zijn bestaan en gedachtes als 'ik hoor niet thuis in dit lichaam'.
Regressie- en reïncarnatietherapeuten zullen het onderwerp 'wedergeboorte in een mensenlichaam' in deze film eerder scharen onder een energetische aanhechting van een dier, in dit geval een kikker.
Toch vond ik het leuk om 'Mensendagen' via NTR te zien. De uitzending was op 6 december 2018 en is op deze webpagina alsnog te bekijken.

Regie 'Mensendagen' (2018/10 minuten): Jeroen van 't Hullenaar, Coen Eigenraam. Acteurs: Julien Croiset, Alice Reijs, Jesse Mensah

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapie
www.vorigelevens.nl