Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

31 oktober 2022

Boek 'De Karmadrager' van Leonie Linssen - vorige levens - karmaDe Karmadrager - Leonie Linssen

Het boek 'De Karmadrager' bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen (274 pagina's), van spiritueel relatiecoach Leonie Linssen, heb ik uit.

Het is duidelijk geschreven, prettig leesbaar. Voor- en nawoord van Maarten Oversier. Handige boekenlegger is toegevoegd: 'wie wie was' in het huidige en voorgaande leven. Goede uitleg achterin van gebruikte terminologie uit therapeutenwereld. Misschien wat heftig voor tere zieltjes (seks, geweld, oorlogstrauma). Interessant voor wie meer wil lezen over karma en de rollen die we als ziel kunnen aannemen in dít en in een vorig leven. Leonie schrijft open en eerlijk, met het hart op de goede plaats. Focus: karma, spiritualiteit, seksueel geweld, Tweede Wereldoorlog, Auschwitz.

Reïncarnatietherapie en vorige levens in oorlogstijd

Als reïncarnatietherapeut heb ik de afgelopen jaren veel gewerkt met cliënten en vorige levens die eindigden in concentratiekampen. Ik heb er ook veel over geschreven (check eventueel de gratis e-boeken op mijn website www.vorigelevens.nl). Cliënten herinneren zich vorige levens op vele manieren, ook herbelevingen zijn per persoon verschillend wat betreft intensiteit. Leonie stelt zich in dit indrukwekkende boek kwetsbaar op en laat o.a. zien hoe 'FEER' (fysieke, emotionele, energetische reconstructie) werkt.

Leuk, om mijn naam in dit boek tegen te komen! 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer

Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur

www.vorigelevens.nl