Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 februari 2015

Mannen en anorexia - gratis ebook van Ad Penninx - 'Meisjesziekte'

Gratis ebook 'Meisjesziekte', een man vertelt
over zijn ervaringen met anorexia
Eindelijk eens een man aan het woord

Anorexia een meisjesziekte? Nee hoor, ook mannen kunnen een eetstoornis ontwikkelen. Je hoort er alleen niet zo erg veel over. Ad Penninx probeert hierin verandering te brengen. Via zijn website Mooie Mannen Mooie Mensen kun je zijn ervaringsverhaal 'Meisjesziekte' gratis aanvragen (pdf ebook).

Ad Penninx schrijft prettig leesbaar. "Een eetstoornis is niet het probleem, maar een vluchtweg. Achter een eetstoornis schuilt een dieper probleem. Diegene met een eetstoornis is zich hier vaak niet van bewust of heeft hier geen grip op." Aan de hand van zijn persoonlijke vermageringsproblemen en emotionele ervaringen, beginnend bij de scheiding van zijn ouders, laat hij de lezer bewust(er) naar zichzelf kijken.

'Meisjesziekte' kan ik aanraden aan mannen die kampen met gewichtsverlies en die daarover willen lezen, en aan coaches/therapeuten die werken met eetproblematiek/anorexia bij mannen.

Anorexia en reïncarnatietherapie

Zet het woord 'eetstoornis' of 'anorexia' in het zoekfilter van dit blog en je komt eerdere artikelen tegen over eetproblemen in relatie tot vorige levens. 
Bijvoorbeeld: gewichtsverlies en vorige levens

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut
www.vorigelevens.nl