Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

26 maart 2015

Bevroren Tranen - Maarten Peters - liedjes en teksten - herdenking Tweede Wereldoorlog


(c) foto www.bevrorentranen.nl
Maarten Peters

Theater 'De Speeldoos' in Vught heeft in samenwerking met het 'Nationaal Monument Kamp Vught' de muziekvoorstelling Bevroren Tranen van zanger/componist Maarten Peters een plaats gegeven in de theateragenda. 
Op zaterdag 18 april 2015 wordt op eigentijdse wijze vorm gegeven aan de herinnering (70 jaar bevrijding wo-2) en het herdenken. Met zijn poëtische liedjes en vertellingen legt hij de verbinding tussen toen en nu.

Sinds 1999 schrijft Maarten Peters elk jaar een lied voor de grote 4 mei herdenking in Westerbork. Hij zong zijn liederen op Ravensbrück en ter gelegenheid van The Market Garden Old Comrades Group tijdens hun jaarlijkse pilgrimage

Bevroren Tranen

In de intieme voorstelling 'Bevroren Tranen' vertelt Maarten over ontmoetingen met diverse mensen en zingt hij over gebeurtenissen uit het verleden en heden. Ontmoetingen die hem inspireerden tot het schrijven van dit bijzondere repertoire, dat troost en hoop geeft, voor jong en oud. Dit alles tegen een décor van filmpjes en beeldcollages waarin authentiek lokaal historisch beeldmateriaal is verwerkt.
Zang/gitaar: Maarten Peters. Vleugel: Co Vergouwen. Altsaxofoon, sopraansaxofoon, keyboard, accordeon: Christan Grotenbreg. Geluidstechniek: Lourens Bood. Samenstelling beeld collages, filmpjes: Margriet Eshuijs.

Achtergrondinformatie, videofilmpjes met liedjes: www.bevrorentranen.nl

Oorlog & reïncarnatietherapie

Ik tip deze integere voorstelling graag in dit Blog Vorige Levens voor cliënten en ex-cliënten reïncarnatietherapie die vorige levens hadden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Meer lezen over vorige levens en wo-2? Zet het woordje 'oorlog' in het zoekfilter van dit blog. Je vindt op die manier meerdere artikelen. Je kunt ook de volgende zoekwoorden gebruiken: kamp Vught, wo2, 4-5 mei, oorlogsforum, dodendraad, herdenking en holocaust.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapie/auteur 
www.vorigelevens.nl