Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

5 maart 2017

Mieke Scheffers & Maryse Meertens: workshop 'In tijden van onzekerheid, terug naar je kern' - zaterdag 13 mei 2017 Eindhoven

Roodkapje
Moed in angstige tijden

Regressie- en reïncarnatietherapeuten Mieke Scheffers en Maryse Meertens geven voor therapeuten een workshop in Eindhoven, getiteld In tijden van onzekerheid, terug naar je kernZe nemen het sprookje van Roodkapje hierbij als uitgangspunt: 
"De moed van Roodkapje blijft niet bij een sprookje, maar is een vaardigheid. In het leven kunnen onze cliënten net als wij geconfronteerd worden met bedreigende situaties die angst kunnen oproepen. Wanneer we ons door deze angst laten overspoelen, kunnen we aan onszelf gaan twijfelen en vanuit onzekerheid wel of niet gaan handelen. Pas later zal blijken of onze beslissingen de juiste zijn geweest. Wat gebeurt er eigenlijk wanneer wij onder invloed van stress en angst onszelf kwijt raken? Hoe kunnen wij dan onszelf terugvinden om vanuit wijsheid met de moeilijke omstandigheden om te gaan? Is het mogelijk om in vertrouwen de lessen te aanvaarden die ons door het leven geboden worden?" 

Workshop voor (regressie- en reïncarnatie)therapeuten

"Tijdens deze workshop krijg je inzichten die je ruimte kunnen geven om jouw vertrouwen te laten groeien daar waar eerder angst de boventoon voerde. Je kunt leren hoe je (zelf)vertrouwen kunt blijven houden, ook wanneer de omstandigheden in je leven voor veel stress en onzekerheid zorgen. Als therapeut kun je niet alleen dichter bij je zelf komen tijdens deze workshop, maar je maakt ook kennis met de 'evolutie cirkel', een instrument dat je vaak zult kunnen gebruiken bij het begeleiden van je cliënten."

Zaterdag 13 mei 2017 in 'De Heremiet' te Eindhoven. Kosten 85 euro (incl. koffie/thee) Inschrijving: info@miekelodia.nl Max. 15 deelnemers.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur