Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 juli 2011

Het boekomslag - Lichte zeden onder de zoden - illustrator Maurice Hof, Prozart Alkmaar

Eind juli/begin augustus 2011 - Verrassende verhalen over de liefde & voorbije levens

Hoe een boekomslag via verschillende afbeeldingen tot stand komtVoordat een boek in de winkels ligt, is het hard werken achter de schermen van uitgeverij RHA Publishing om alles op tijd klaar te krijgen.

Na het schrijven van het boek, dat voor mij deze keer toch bijna 8 maanden in beslag nam, volgen vele correctierondes om stijl- en taalfouten uit de tekst te halen en het geheel lekker leesbaar te maken. Ondertussen werkte illustrator Maurice Hof (Prozart, Alkmaar) aan de omslagafbeelding. Hij maakte al eerder voor RHA Publishing de boekomslagen.

Volgende week gaat het manuscript van 'Lichte zeden onder de zoden' naar de drukker. Met een beetje geluk is het boek eind juli, maar zeker begin augustus overal in Nederland en België te koop via de boekhandel en webwinkels (www.bol.com www.bruna.nl www.selexyz.nl enz).

Maurice Hof heeft naar aanleiding van mijn wensen een prachtige omslagafbeelding gemaakt, geïnspireerd op het titelverhaal. Knap, hoe een art designer kan tekenen wat ik aan plaatjes in mijn hoofd voor me zie, of ongeveer bedoel.

In het titelverhaal 'Lichte zeden onder de zoden' ontdekt een vrouw dat ze een vorig leven had als Italiaanse prostituee in 1400 die moeiteloos mannen om haar vinger wond. Dat voorbije leven beïnvloedde nog steeds relaties die ze nú met mannen aanging. Tot ze erachter kwam, hoe dat vorige leven in elkaar stak.

In totaal komen 16 cliënten aan bod die vertellen over een probleem, welk vorig leven daarmee samenhing, en hoe dat inzicht probleemoplossend werkte.

Binnenkort meer over de inhoud van deze nieuwe bundel reïncarnatieverhalen. Het boek kun je nu al wel bestellen bij internetboekhandels. Klik dan bij 'Notschaele' op 'nog niet verkrijgbaar' of 'verwacht'.


Marianne Notschaele