Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 juni 2012

Apps & vorige levens

Computerspelletje Temple Run
Temple Run

Normaal gesproken ben ik niet zo'n digitaal spelletjes-mens, maar als oud Inca-renner kan ik maar geen genoeg krijgen van de app 'Temple Run'.

Dit spelletje is afkomstig uit de Imangi Studio's en qua graphics ziet het er prachtig uit. Met een beetje verbeelding waan je je in het tropisch regenwoud en met enige vingervlugheid op je touchscreen kun je een hardloper laten springen over boomstronken, ravijnen, onder bomen en vuurbogen laten doorglijden en ondertussen gouden muntjes laten verzamelen. Dit alles terwijl je achtervolgd wordt door drie krijsende aapjes. Tromgeroffel op de achtergrond versterkt het oerwoudgevoel.

Talenten van de renner
Opstaan uit de dood

Hoe verder je vordert en hoe sneller en behendiger je het poppetje over half ingestorte weggetjes over Inca-achtige paden, rotsen en houten vlonders loodst, hoe meer punten je verzamelt.
Die punten kun je gebruiken om 'krachten' te 'kopen'. Eén van de leukste krachten vind ik de mogelijkheid om na de dood weer op te staan. Dat krijg je met reïncarnatietherapeuten, LOL. Het figuurtje dat bijv. tegen een boom opbotst, in het vuur verbrandt, het moeras inplonst of het ravijn invalt, krijgt in dat geval lichtblauwe engelenvleugels, wordt een paar seconden doorzichtig lichtblauw en rent weer verder over het oerwoudparcours.

arakters, spelers van het spel
Karma

Je kunt - als je dit spelletje vaak speelt en veel punten verzamelt - andere hoofdpersonen/karakters kiezen die je hard kunt laten rennen (zie plaatje hierboven). 
Het figuurtje waarmee je begint is een Indiana Jones achtige man. Bij iedere grote sprong over boomstronken of ravijnen roept hij krachtig 'uh'.
Het figuurtje Karma - what's in a name - rent bevallig in een wit jurkje en slaakt kleine kreetjes. Echt lachen!

Voor wie een vorig leven had in zuid- of midden-Amerika, houdt van Inca-paden, Maya-bouwwerken of schatgraven à la Indiana Jones in het tropisch regenwoud, is dit een zeer vermakelijk digitaal spelletje.

Geloof dat de app slechts 0,79 eurocent kost in de Appstore of misschien inmiddels al gratis te downloaden is. Om het spel te spelen heb je in eerste instantie ruim voldoende aan het basisspel, want door het spel te spelen verkrijg je vanzelf 'coins'.

Zie ook mijn volgende blogje: Temple Run Brave. Geschikt voor mensen met vorige levens in Schotland ;). Zelfs voorkeuren voor spelletjes kunnen iets met voorbije levens te maken hebben...

Meer lezen over vorige levens?

Verhaal van de Inca-renner (vorig leven).
Dit verhaal is in iets gewijzigde vorm opgenomen in het gratis ebook Vintage LifeGroetjes, Marianne Notschaele
www.vorigelevens.nl