Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

1 september 2015

Symposium 'Wat wél werkt!' - hulpverlening na seksueel misbruik - zaterdag 7 november 2015 in Utrecht


Symposium hulpverlening na seksueel misbruik

Het praktijkgerichte symposium 'Wat wél werkt!' over positief en vakkundig hulpverlenen na seksueel misbruik' vindt plaats op zaterdag 7 november 2015 in Utrecht. 
Dit symposium is bedoeld om handvatten te geven aan professionals (zoals therapeuten) die seksueel misbruik bij cliënten in hun praktijk tegenkomen en willen weten wat ze kunnen inzetten. Want, hoe ga je om met traumatische herinneringen en herbelevingen? Wat doe je als een cliënt moeite heeft met vertrouwen? Hoe kun je een cliënt contact laten maken met zijn/haar eigen kracht? Hoe werk je met het innerlijke kind?


Workshops worden gegeven door Magdaleen de Bruyckere (Educatieve Academie), Paula Repi (gespecialiseerd in regressietherapie), Henk Meulendijks (innerlijk kindwerk na seksueel misbruik), Renate Hoenselaar (dans en bewegingstherapie, omgaan met agressie). 
Forumgesprek met professionals en ervaringsdeskundigen: Thérése Bravenboer (EFT-therapeut, natuurgeneeskundige en ervaringsdeskundige; secretaris van de Stichting Revief en initiatiefnemer van project 'Unbreakable' in Nederland), Aafke Scharloo (auteur van SOS - snelle opvang bij seksueel misbruik van mensen met een verstandelijke beperking, lid van TASKFORCE kindermishandeling en seksueel misbruik) en Ivonne Meeuwsen (auteur van het boek 'Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij', ervaringsdeskundig professional met een coachingspraktijk gespecialiseerd in helen van seksueel misbruik).

Meer informatie over dit symposium: klik hier. 

Al eerder blogde ik over het nuttige boek van Ivonne Meeuwsen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.mariannenotschaele.nl