Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

9 februari 2016

Susan Smit - Keuringsdienst van Woorden - liefde, relaties - tweelingziel, tweelingvlam, zielenvlam, soulmates - Happinez

Susan Smit over tweelingzielen en -vlammen, soulmates
(c) foto Happinez website

Susan Smit - Keuringsdienst van Woorden - Happinez

Op internet zijn er heel wat websites te vinden over het onderwerp tweelingzielen en soulmates. Tegenwoordig is 'zielenvlam' nogal trendy. Hoewel ik in mijn praktijk reïncarnatietherapie vaak tegenkom dat mensen elkaar kennen uit vorige levens (zie mijn boek 'Hé, waar ken ik je van?'), wil dat helemaal niet onmiddellijk zeggen dat herkenning van anderen direct gebaseerd is op 'de helft zijn van een tweelingziel'. Daarom vond ik het leuk om een column tegen te komen, geschreven door Susan Smit, waarin ze de oneliner 'Ik ken hem uit een vorig leven', bespreekt. 

Zij zegt daarin o.a.:
"Zodra iemand (meestal een vrouw) zegt dat ze haar amant ‘uit een vorig leven kent’ dan denkt ze er heimelijk achteraan: ‘dus het moet liefde zijn’. Waarschijnlijk is de goede man ook nog haar tweelingziel. Of zielenvlam. Of weet ik veel hoe dat allemaal onderverdeeld is. Als de reïncarnatietheorie klopt (en ik geloof net als de meerderheid van de wereldbevolking dat hij klopt) dan incarneren we in zielengroepen en komen we elkaar keer op keer tegen. Dus als je met iedereen uit een vorig leven een liefdesrelatie moet aanknopen, dan krijg je het druk."
En: "Wij doen er heel hoogdravend en zwaarwichtig over, maar in ons leven lopen ‘oude bekenden’ voortdurend in en uit, en in het volgende leven weer, in steeds andere gedaantes en verhoudingen."

Liefdesrelaties

Lees haar hele artikel maar eens. Ik ben het met Susan Smit eens, want ik ken ook vrouwen die zich in een moeizame relatie met hun partner bevinden, plotseling hevig verliefd raken op een ander en dan roepen dat ze nu hun soulmate eindelijk gevonden hebben! In sommige gevallen is er sprake van wishful thinking en zou het praktischer zijn om beter te leren communiceren met de huidige partner om te voorkomen dat de nieuwe 'soulmate'-relatie mogelijk ook op de klippen loopt.

Elkaar kennen uit vorige levens
boek 'Hé, waar ken ik je van?'
Hé, waar ken ik je van?

In mijn boek 'Hé, waar ken ik je van?' gaat het niet over tweelingzielen, maar over het tegenkomen van 'oude bekenden' uit voorgaande levens. Het is een normaal verschijnsel dat dankzij reïncarnatie zielen elkaar weer tegenkomen in andere lichamen, andere relatieverhoudingen en andere tijden. Om van elkaar te leren...
Logo (c) www.nieuwetijdskind.com
Tweelingzielen, tweelingvlammen, soulmates

Verder lezen over tweelingzielen, tweelingvlammen en soulmates? Ga naar de spirituele website www.nieuwetijdskind.com. Daar vind je meerdere artikelen over deze onderwerpen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl