Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

9 juli 2017

Romantische film '2:22' met thrilleraspecten en een reïncarnatie-plot - film & vorige levens

Film 2:22 met Michiel Huisman en Teresa Palmer

Romantische thriller '2:22' met Michiel Huisman

Luchtverkeersleider Dylan gaat iedere dag met plezier naar zijn werk op het JFK-vliegveld in New York. Hij houdt van regelmaat en orde scheppen in de dagelijkse chaos van stijgende en dalende vliegtuigen, die hij begeleidt vanuit de luchtverkeerstoren. Op een dag maakt hij een ernstige werkgerelateerde inschattingsfout die hem op een maand schorsing komt te staan. Precies dan ontmoet hij Sarah. 
Wat hebben energiepatronen, een uitdovende ster in het heelal, het tijdstip 2:22, Central Station in New York en een kunstexpositie met elkaar te maken?
Kennen Sarah en Dylan elkaar ergens van? Is Dylan op tijd om zijn geliefde te redden?
De van origine Nederlandse acteur Michiel Huisman (misschien ken je hem uit de film The Age of Adalineen de Australische Teresa Palmer (o.a. bekend uit de film Hacksaw Ridge) spelen goed. Belangrijker vind ik dat ze op mij zeer sympathiek overkomen.
Film '2:22'
Vergezocht plot?

Deze romantische thriller 2:22 (99 min, 2017) onder regie van Paul Currie bevat nogal wat scènes die geïnspireerd zijn op films als Groundhog DayDead Again en Before I fall. Toch huppelde ik vrolijk de bioscoopzaal uit omdat ik eindelijk weer eens een leuke, romantische en enigszins spannende film heb gezien waarin vorige levens voorkomen. Andere filmrecensenten spraken over een vergezocht plot, maar als reïncarnatietherapeut zag ik dit plot natuurlijk al van verre aankomen.
Kijk hier voor de filmtrailer. Ik gaf de film een 8! Aanrader voor reïncarnatietherapeuten die van romantische films houden. Ook niet onbelangrijk, acteur Michiel Huisman is bijzonder aantrekkelijk om naar te kijken :D.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur/schrijver
www.vorigelevens.nl