Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

5 juli 2017

Zorg goed voor jezelf - tips - energie - de batterij opladen - zomervakantie

(c) Foto Luidmila Kot (Pixabay)

Let op je energieniveau - op tijd 'de batterij' opladen

In het tijdschrift Psychologie (juli 2017) las ik enkele tips 'hoe je goed voor jezelf kunt zorgen'. Dat vergeten we nogal eens. Eerst jezelf helpen, daarna pas een ander. Ook therapeuten en coaches moeten tijdig 'de batterij opladen'. Vakantieperiodes zijn daarvoor geschikt, of je nu wel of niet fysiek op reis gaat. Reizen kun je ook in je hoofd, bijv. met passende visualisaties. Tien minuten lang denken aan 'met je voeten in de branding op het strand liggen', werkt al verkwikkend. De maand juli is voor mij dit jaar de periode waarin ik het rustig(er) aan doen. Veel wandelen, lezen, gezond uit eten, naar de sauna en films kijken. En nieuwe artikelen bedenken om over te schrijven :).

Pyschologie-magazine - tips

Tips uit het blad Psychologie waren o.a.:
- maak een lijstje met 10 dingen waar je plezier aan beleeft (van een korte wandeling maken in de zon tot naar de sauna gaan); voel je je een keer moe, grijp dan terug naar het lijstje en doe één van de dingen die erop staan.
- begin iets nieuws; welke 10 dingen zou je heel graag willen doen? Kies er eentje uit en doe dat ook werkelijk, je zult er energie van krijgen!

Let op energiesignalen - rust op tijd uit

Houd signalen uit je omgeving in de gaten. Valt jouw cv-ketel telkens uit of 'in storing'? Krijg je je smartphone niet meer opgeladen? Lopen alle batterijen in jouw nabijheid (tablet, elektronica-apparatuur) zomaar ineens leeg? Check dan zeker hoe het staat met je eigen energieniveau en doe er tijdig wat aan. Goed voor jezelf zorgen voorkomt dat je ziek wordt.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/coach/blogger
www.mariannenotschaele.nl