Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

17 juni 2018

Echo van de tijd - Pamela Hartshorne - roman - nu bij de Kruidvat voor 4 euro - Middeleeuwen - heks - heksenvervolging - reïncarnatie

Roman over middeleeuwse heksenvervolging
Roman over heksenvervolging - reïncarnatie - Middeleeuwen

Een FB-vriendin (dankjewel nog Angelique P.) tipte me dat de roman Echo van de Tijd, geschreven door Pamela Hartshorne, nu voor slechts 3,99 euro bij drogisterijketen Kruidvat te koop is. Jammer, niet bij onze dorpsvestiging. Ik zal van de week nog eens in Breda kijken. Dit lijkt me een fijne vakantieroman voor wie van het onderwerp heksenvervolging en reïncarnatie houdt.

Achterflaptekst: 
"York, 1575. Als Hawise Aske op de markt naar een knappe vreemdeling glimlacht, is dat de eerste in een reeks gebeurtenissen, getekend door jaloezie, haat en verlangen. Hawise wordt al snel beschuldigd van hekserij – en voor een jonge vrouw in het Elisabethaanse York is er geen ontkomen aan de gevolgen van die beschuldiging. 
Meer dan vier eeuwen later reist de Amerikaanse Grace Trewe af naar het vervallen huis in York dat ze van haar peettante heeft geërfd. Grace is vastbesloten kort te blijven – zelfs nadat ze haar knappe buurman Drew ontmoet. Maar naarmate ze langer in het huis is, raakt ze gefascineerd door haar steeds realistischere dromen over een onbekende vrouw uit een vervlogen verleden. 
Drew is onder de indruk van de levensechte details die Grace met hem deelt, maar maakt zich ook zorgen. Is Grace langzaam gek aan het worden? Of is haar leven op een of andere manier verbonden met dat van de vrouw die ooit als heks werd verdronken?"

De auteur van dit boek, Pamela Hartshorne, is gepromoveerd op Middeleeuwse geschiedenis en combineert al vijftien jaar haar onderzoek met het schrijven van romans. 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl