Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

31 augustus 2012

Let it go ... er zit muziek in werken met vorige levens

Marianne Notschaele links, Martine Stam rechts
en een vorig leven als schaapherder dat hen bindt

Gezellig samen ervaringen uit het verleden delen

Gisteren was de eerste 'terugkomdag' in Den Bosch, zie een voorgaand vlogje cq videoblog. 
De volgende bijeenkomst waarin ervaringen over vorige levens, reïncarnatietherapie en omgaan met hoogsensitiviteit worden gedeeld in een andere groepssamenstelling, is begin september in Maarssen.
In 2013 plannen we zeker meer van deze gezellige bijeenkomsten.

Let it go - het verleden loslaten

Martine Stam, singer-song writer, creatieve en muzikale duizendpoot, nam haar gitaar mee en verraste ons met gevoelige liedjes. O.a. haar eigen compositie 'Let it go', gevolgd door een Frans chanson over de liefde 'Que je t'aime' en verschillende spirituele mantra's, door haar op muziek gezet.

Martine Stam - singer song writer

Martine kwam een paar jaar geleden bij me voor een consult. Na het bespreken van diverse vorige levens en wat therapeutisch schrijfwerk, overwon ze haar podiumangst. Haar gitaar, die toen al tijden alleen maar als decoratie aan de muur in haar woning hing, nam ze opnieuw in gebruik, en met succes!
Ze pakte het spelen en zingen weer op, volgde verschillende creatieve en spirituele opledingen en bundelt nu al haar talenten in Stam Events.

Mèèèèh

Eén van haar ervaringen - over een vorig leven als schaapsherder - is verwerkt tot een verhaal dat je kunt lezen in het gratis e-book 'Vintage Life' (aanvragen via mijn website).
Sinds dat consult van een paar jaar geleden houden we contact. Telkens als we grappige of gekke schapen tegenkomen: als knuffelbeest, in een boek of in 't echt, hebben we even contact met elkaar via Social Media.
Vandaar de foto bij dit artikel ;).


Neem eens een kijkje op de website van Martine Stam. Er zit muziek in!
 


Marianne Notschaele
www.vorigelevens.nl