Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne Notschaele - klik hier voor TWITTER

11 september 2012

Tweede 'terugkomdag' - more to come!

Een kleurrijke dag

Terugkomdagen

Vandaag was de tweede 'terugkomdag' in Maarssen. Voor meer informatie zie het laatste blogartikel 'Let it go... er zit muziek in werken met vorige levens' en het vlogje (video-oproepje).

We waren met zijn zessen. Foto's zijn inmiddels gedeeld op Facebook, want daar is dit blog minder geschikt voor. Twee anderen waren ook graag aanwezig geweest, maar ze konden helaas niet komen omdat deze datum niet schikte. Hun namen zijn genoteerd voor een volgende bijeenkomst. Inmiddels heeft nog een gegadigde zich opgegeven om mee te doen.

HSP & vorige levens

Na een kennismakingsronde wisselden we onze persoonlijke ervaringen uit over reïncarnatietherapie, werken met vorige levens vanuit cliëntpositie, hooggevoeligheid (HSP) en o.a. ervaringen met lichte en donkere energieën. 

In een relaxte sfeer kwam iedereen aan bod om z'n verhaal te doen én werd de basis gelegd voor onderlinge vervolgcontacten.
Mooi, om te zien dat niets toeval is en dat juist vandaag persoon X persoon Y tegenkwam.

Eén van de deelnemers maakte ons attent op haar blog waarin ze haar eigen ervaringen over gebeurtenissen uit voorgaande levens heeft uitgewerkt. Iedereen die dat wil, kan dat lezen.

Meedoen?

Wil je meedoen aan zo'n bijeenkomst? Heb jij ooit een consult vorige levens bij me gedaan en heb je behoefte aan contact met andere hooggevoelige personen die ervaringen willen uitwisselen over vorige levens en HSP, geef je naam door en ik zet je op de lijst.
Lokatie: zo centraal mogelijk in het midden van het land bij een van de deelnemers thuis.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Hoogstens wordt een kleine bijdrage gevraagd voor koffie/thee/soep.


Groetjes,


Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl