Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

15 oktober 2013

Actrice Sandra Bullock over karma - reïncarnatie


 
 
 
Actrice Sandra Bullock over karma
  
Karma

Actrice Sandra Bullock sprak ooit de volgende woorden: "I'm a true believer in karma. You get what you give, whether it's bad or good."

Spiritueel

Of ze naast het bestaan van karma ook gelooft in vorige levens en reïncarnatie, is niet echt duidelijk. Haar uitspraak over karma is tamelijk algemeen en in interviews houdt Sandra Bullock zich gewoonlijk op de vlakte wanneer het zweverige onderwerpen betreft.
Toch speelde ze regelmatig in films met magische thema's ('Practical Magic'), wisselende tijdframes ('The Lake House' en 'Premonition') en liefde op het eerste gezicht ('Forces of Nature').
Van de week zag ik in de bioscoop haar meest recente film 'Gravity' in 3D, waarin ze als astronaut samen met George Cloony in de ruimte zweeft en tenslotte veilig landt op aarde. Geen spirituele film, maar wel eentje met een knipoog naar de nietigheid van de mens op aarde, gezien vanuit het heelal.
De keuze om in bepaalde films een specifieke rol te vertolken wordt volgens mij altijd beïnvloed door eigen interesses, bewust of onbewust. Daarom vermoed ik dat Sandra Bullock spiritueler ingesteld is dan ze de buitenwereld wil laten geloven.

  
 
Paranormaal getinte films
 
Ken je Sandra Bullocks spirituele kant (nog) niet, haal dan eens de dvd's in huis van 'Practical Magic', 'The Lake House' of 'Premonition'. Hierin komen paranormale gebeurtenissen, bovennatuurlijke zaken, magie, leven, dood, rouwverwerking, reïncarnatie en toekomstvisioenen aan bod. 
 
In deze drie films is Sandra's gezicht nog vrij van botox en daardoor - wat mij betreft - een stuk aantrekkelijker om naar te kijken.
 
Groetjes,
 
Marianne Notschaele-den Boer