Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 oktober 2013

Steve Jobs was piloot in een vorig leven WW-II, volgens ex-vrouw Chrisann Brennan


Was Steve Jobs in een vorig leven piloot?

Boek ex-vrouw Steve Jobs

Chrisann Brennan woonde jaren samen met de overleden Apple-oprichter Steve Jobs in de jaren '70. In een pas geschreven boek vertelt ze openlijk over hun heftige (seksuele) relatie met veel ups & downs.
Op internet gonst het nu ineens van de juicy details (Steve Jobs en tantra!) om zo veel mogelijk publiciteit voor dit boek te genereren. Een slimme zet van de ex van Steve Jobs. Er zijn vast veel Apple-product-liefhebbers die zo'n boek willen kopen en lezen. Kassa dus.

Vorig leven als piloot in de Tweede Wereldoorlog

Voor dit Blog Vorige Levens quote ik hier een stukje uit Chrisann Brennan's boek 'The bite in the Apple: a memoir of my life with Steve Jobs', dat op 29 oktober a.s. in de verkoop gaat.

Steve had volgens Chrisann sterk het idee dat hij in een vorig leven piloot was, die in de Tweede Wereldoorlog had gevochten. Dat vertelde hij haar vaak.
"He'd tell me how, when driving, he felt a strong impulse to pull the steering wheel back as if for takeoff. It was a curious thing for him to say, but he did have that sense of unadorned from the forties.
He love the big band sound of Tommy Dorsey, Benny Goodman and Count Basie. At the first Apple party he even dances like he was from the forties."

Opzienbarende informatie? Als bovenstaand stukje in het boek het enige is dat over vorige levens gaat, dan valt mij dat enorm tegen. Zo bijzonder is het nu ook weer niet dat Steve Jobs zich een vorig leven herinnert. In ons eigen kikkerlandje zijn er honderden, zo niet duizenden, die zich vorige levens herinneren die zich gedurende de Tweede Wereldoorlog hebben afgespeeld.

Steve Jobs had trouwens in de loop der jaren al laten vallen dat hij in karma en reïncarnatie gelooft. Vandaar de cartoons die ook op internet circuleren. Deze bijvoorbeeld, ik heb 'm al eens in dit blog laten zien.

 

Heb je interesse in goed uitgewerkte reïncarnatieherinneringen van mensen uit Nederland en België over vorige levens - ook van piloten - tijdens de Tweede Wereldoorlog? Lees dan mijn boek 'Diehards in de war'.
Alle informatie vind je op www.vorigelevens.nl

Reïncarnatieherinneringen wo2, ook piloten :)
Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/werken met vorige levens
www.vorigelevens.nl