Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 oktober 2013

Gordon & Chantal Janzen: valse nicht of valse stiefzusjes in een vorig leven?Chantal Janzen & Gordon
valse nicht of valse stiefzussen?

Holland's Got Talent

Bekende Nederlanders roepen nog wel eens wat grappigs in het wilde weg.
Vandaag werd in het roddel-tv-programma RTL Boulevard een nieuwe reeks Holland's Got Talent-shows aangekondigd. De jury bestaat dit seizoen uit danser/choreograaf Dan Karaty, zanger/presentator Gordon en actrice/musicalster/presentatrice Chantal Janzen. Gordon & Chantal zorgen samen voor de vrolijk-kritische noot en schuwen venijnige grapjes niet. Dan Karaty neemt de rol op zich van wat ernstiger jurylid.
De juryleden zijn misschien nog wel belangrijker voor de kijk- en lachcijfers van het Holland's Got Talent-programma dan de deelnemers die er hun kunsten vertonen.

Valse stiefzusjes

Chantal is goed van de tongriem gesneden; ze houdt van cynische, soms harde humor. Snel en met groot gemak pareert ze Gordons valse grappen en grollen.
In RTL Boulevard zei Gordon, hikkend van de lach en wijzend naar Chantal: 
"Volgens mij is ze familie. Of we zijn in een vorig leven echt twee hele valse stiefzusters geweest. Dus eh... wat ik met Gerard (Joling) heb, heb ik ook met haar, zeg maar."

Toevoeging:
In de eerste aflevering van Holland's Got Talent zong de 9-jarige Amira Willighagen (zie http://www.youtube.com/watch?v=VBMfgLvRZJs) een operalied. Zo mooi en zo puur, dat Gordon uitriep: "Ze is een oude ziel!"

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl

Kijk voor gratis e-boeken over vorige levens en reïncarnatietherapie op de website www.vorigelevens.nl