Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

26 februari 2014

Kennismaking met de 'Tzolkin Tree of Life' - zaterdag 1 maart 2014 in Breda - 4 gratis mini-workshops - Marcel Hermsen

De levensboom van de Maya's - tree of life

Tzolkin Tree of Life

Zaterdag 1 maart 2014 geeft Marcel Hermsen (ChakaRuna) 4 gratis mini-workshops bij spiritueel centrum Zuiderlicht in Breda over 'de eeuwenoude wijsheid die door de K'che' Maya bewaard is gebleven'. 
Ben je niet op wintersportvakantie? Vier je geen carnaval? Grijp dan deze mogelijkheid aan om nader kennis te maken met Marcel Hermsen en wat hij weet te vertellen over de K'iche' Maya en de 'Tree of Life'.

Proeverij: mini-workshops


De mini-workshops 'Proeverij Tree of Life' gaan over hoe je eeuwenoude Tzolkinwijsheid kan gebruiken voor je huidige levenspad:

- Innerlijke kracht en zelfverwezenlijking
- Squaring the Circle
- De vier elementen en twintig zonnenzegels
- Creëer je toekomst, leef je 'tree of life'.

Wil je verzekerd zijn van gratis deelname, meld je tijdig aan.

Maya vorig leven?


Marcel e-mailde ter toelichting voor dit Blog Vorige Levens: "Soms voel je je tot 'iets bijzonders' aangetrokken en weet je niet precies waarom. Dit kan erop duiden dat je in een vorig leven daarmee 'iets had'. Zo gaat dat ook met oude wijsheden. Je hebt er op de een of andere manier een verbintenis mee gehad, en die wordt lange tijd later soms ineens weer getriggerd. Voel je je aangetrokken tot de Maya, de Tzolkin, de Tree of Life en misschien nog oudere tijden, dan is de Tree of Life mogelijk iets dat jou roept."

Maya en NLP

Misschien komt de naam Marcel Hermsen je bekend voor? Hij is mede-auteur van het boekje 'Maya-tijdsbeleving en NLP', een Ankertje (2006) dat hij samen schreef met Paul Liekens.
De afgelopen jaren gaf hij regelmatig lezingen over oude kennis van de Maya's, de Maya-kalender, zonnezegels, enz. Meer informatie over Marcel Hermsen vind je op: www.chakaruna.nl

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl