Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne Notschaele - klik hier voor TWITTER

1 oktober 2014

Bijscholing voor therapeuten: seksualiteit en seksueel misbruik in een breder perspectief - door Coen Sprenger

Bijscholing voor therapeuten
Bijscholing

Therapeut/trainer/coach Coen Sprenger houdt op vrijdag 7 en zaterdag 8 november 2014 (van 10.00-17.00 uur) in Den Bosch een tweedaagse bijscholing: 'seksualiteit en seksueel misbruik in een breder perspectief'.
Doelgroep: psychologen, therapeuten, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de regulieren en complementaire hulpverlening.

Coen Sprenger

Coen Sprenger is regressie- en reïncarnatietherapeut en vervulde naast zijn praktijk diverse functies binnen de politie en gemeenten. Hij werkte o.a. bij de afdeling jeugd- en zedenzaken en als docent/trainer bij de politieacademie.

"Vanuit seksueel contact zijn we ontstaan in ons huidige leven. Seksualiteit is een altijd actueel onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben in directe of indirecte zin. Het onderwerp seksueel misbruik is nog altijd een onderwerp wat voor velen lastig is om bespreekbaar te maken. Seksualiteit heeft ook altijd te maken met relaties en afhankelijkheid."

"Rondom het thema 'afhankelijkheidsrelatie' wordt een programma gemaakt vanuit een veelheid van onderwerpen die hiermee te maken hebben. Deze tweedaagse is afwisselend, indrukwekkend, inspiratievol, confronterend en samenwerkend."

Onderwerpen

Wat komt aan bod?
Omgaan met en herkennen van grooming (digitaal kinderlokken), de relatie therapie en de juridische kant van een zaak. Omgaan als therapeut met verwerking van trauma op dit vakgebied, omgaan met overdracht en tegenoverdracht. In staat zijn om te kunnen werken met plegers van seksueel misbruik, een intakegesprek kunnen voeren over seksueel misbruik, doorverwijzen indien nodig naar politie of zedenrechercheurs, signalen herkennen en erkennen van seksueel misbruik, professionele distantie toepassen.

Voor informatie/aanmelding: RT Workshops
Meer bijscholingsworkshops voor therapeuten: BIVT

Andere artikelen

Verder lezen op dit blog rondom 'seksueel misbruik'? Zet het onderwerp in het zoekfilter linksbovenaan.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapie/auteur
www.vorigelevens.nl