Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

14 september 2016

Drugs in het derde rijk - boek van Norman Ohler - soldaten en pepmiddelen - vorige levens - de diehards - Tweede Wereldoorlog - wo2

Soldaten en pepmiddelen, wo2
boek 'Drugs in het Derde Rijk'

Drugs in het Derde Rijk - boek van Norman Ohler

Deze week verschijnt het boek Drugs in het Derde Rijk. Auteur Norman Ohler beschrijft hoe Duitse burgers, soldaten in het leger en zelfs Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog niet alleen onder de roes van het nationaal-socialisme waren, maar ook in de ban van allerhande drugs (zoals pepmiddelen, een vorm van crystal meth).
Radio-interview 'High Hitler' (NPO, radio 1, 4 september 2016) over dit boek: klik hier.
Informatie uit dit boek kan van belang zijn voor collega-regressie- en reïncarnatietherapeuten die werken met cliënten die zich vorige levens herinneren ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Want wanneer iemand in een vorig leven onder invloed van drugs gestorven is, zijn er nu bij therapiesessies meestal aanvullende technieken nodig om zo'n vorig leven helder te krijgen en emotioneel goed te kunnen afronden.

'Diehards in de war' - vorige levens & oorlog

Diehard-soldaten weigeren te sterven...

In mijn boek Diehards in de war vind je een praktijkverhaal van Peter ('Vechten voor een verloren zaak') dat hier mooi op aansluit.
Regressie- en reïncarnatietherapeuten wisten al langer, dankzij hun cliënten die in het hier-en-nu vertelden over hun vorige levens als Duitse soldaten, dat veel soldaten in de Tweede Wereldoorlog zich regelmatig op de been wisten te houden met pepmiddelen. Soldaten die toen niet wilden sneuvelen in de strijd maar wilden blijven doorvechten, zulke diehards krijgen hun vroegere sterfmoment nú moeilijk helder vanwege de gebruikte drugs... Hierdoor hebben ze relatief gezien langer last van de in oorlogstijd ooit gebruikte drugs/pepmiddelen en meer last van geloofsovertuigingen die in wo2 juist waren, maar nu niet meer.

In dit eerder geschreven artikel (halverwege/onderaan) vind je informatie over het laten uitademen van oude drugs/verdovings-energie.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
specialisatie vorige levens Tweede Wereldoorlog
www.vorigelevens.nl