Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

4 september 2016

Film 'Hereafter' - Matt Damon - Helderzien - Paranormaal - Contact met overledenen - Bijna-dood-ervaring - Leven & dood

Film 'Hereafter'
Film 'Hereafter' - een ontroerende film

Vriendin Inge tipte me over deze film met Matt Damon: Hereafter. De film is uit 2010, ik heb 'm toen helaas gemist in de bioscoop. 
Ze mailde: "Ik stuitte er deze week tijdens het zappen op en werd er direct ingezogen." (...) "Het is heel subtiel en vol van menselijke warmte... de drie verhalen vallen mooi samen... alleen het eind is net even iets te Hollywoodachtig terwijl de film dat zelf niet is". En "Matt Damon is altijd fijn om naar te kijken!" Ha, met dat laatste ben ik het zeker eens :).

Hereafter, geregisseerd door Clint Eastwoord, kreeg in Amerika slechte kritieken. De film zou te traag zijn, een idioot scenario hebben en veel te melodramatisch zijn. Maar liefhebbers van films over paranormale ervaringen, bde's, contact met overledenen en helderziendheid spreken over een ontroerende film die op subtiele wijze omgaat met het thema leven & dood.

Drie verhaallijnen - leven & dood

In de film zijn er 3 verhaallijnen:
- George Lonegan (Matt Damon) is een medium in San Francisco. Hij maakte jarenlang contact met overledenen, maar besloot zijn vak als helderziende niet meer uit te oefenen omdat hij zijn paranormale gave steeds meer als een emotionele last ging ervaren.
- De Franse journaliste Marie heeft een bijna-dood-ervaring gehad en is er nu van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde.
- Marcus, een jongen in Londen, heeft zijn tweelingbroer verloren bij een auto-ongeluk. Hij heeft moeite met verder leven.
De film geeft niet direct antwoord op de vraag of er leven na de dood is, maar laat vooral de verschillende manieren zien waarop de dood zijn intrede kan doen in een mensenleven.

Filmtrailer 'Hereafter'

De filmtrailer vind je via dit linkje.
Hoe het verhaal precies in elkaar zit, lees je hier.


Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl