Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

10 juli 2013

Vorige levens afronden - cd van Femke de Grijs

CD van Femke de Grijs


Vorige levens afronden - voor HSP-ers

Femke de Grijs is Toegepast Psycholoog. Zij specialiseert zich in werken met hoger opgeleide hooggevoelige personen die last hebben van vermoeidheidsklachten. Ze biedt 1 op 1 begeleiding aan, online programma's, workshops, ebooks en sinds kort ook cd's met ontspanningsmeditaties. Voor info klik hier.

Femke gaf me de gelegenheid haar cd 'Vorige Levens Afronden' (opname van 35 minuten) te beluisteren via een MP3-download.

Stem

Via haar website kun je een stukje beluisteren van deze opname. Dat is fijn, want zo kun je zelf bepalen of je haar stem prettig vindt om naar te luisteren. Als een stem je aanspreekt, raak je gemakkelijker in een diepere trancestaat dan wanneer je naar een stem luistert die je tegenstaat.
Zelf prefereer ik een mannenstem, liefst die van Brian Weiss, maar dat is slechts een persoonlijke voorkeur.
Femke heeft op bijzonder prettige wijze, in het Nederlands, deze geleide meditatie ingesproken. Haar zachte, vriendelijke stem wordt aangevuld met een aangenaam achtergrondmuziekje.

Technisch en therapeutisch gezien is de geleide meditatie dik in orde. Deze opname stelt je in staat om tijdens een gerichte ontspanningsoefening vorige levens te ontdekken, inzichten op te doen en daarna die levens weer af te sluiten. Voor zowel beginners als gevorderden is de cd prettig om naar te luisteren. Hoogsensitieve personen zullen deze opname zeker waarderen en er mooie inzichten aan overhouden.

Goede mix

Ben je al bekend met dergelijke meditatie-cd's 'terug naar vorige levens', dan doet deze opname je misschien denken aan een mixje van Doreen Virtue (muziek in combinatie met zachte stem, lieflijk, liefdevolle wezens), Dick Sutphen (Akashakronieken/boeken als metafoor), Brian Weiss (hypnotisch terugtellen via trappen en ruimtes), Jan van de Heijde (persoonsinformatie verkrijgen via ankering) en Roger Woolger (afronden van emoties/inzichten).
Femke heeft een eigen draai aan de opname weten te geven dankzij haar zachte, lieflijke stem, een vleugje yoga-achtergrond ('je voelt je dieper in de mat wegzakken'/lichaamsfocus) en aandacht voor hart-energie en liefde delen.

Voor wie geschikt?

De cd 'Vorige Levens Afronden' is geschikt voor iedereen die interesse heeft in spirituele bewustzijnsontwikkeling, meditatie en vorige levens, maar specifiek voor hoogsensitieve personen met lichamelijke klachten (zoals extreme vermoeidheid) die nog niet eerder kennis namen van informatie uit hun vorige levens. Dankzij deze cd kun je bijvoorbeeld achterhalen welke 'energievretende gedachten' uit vorige levens je nu nog in de greep houden.
Het is niet zo, dat beluisteren van deze geleide meditatie je meteen afhelpt van jarenlange extreme vermoeidheidsklachten, maar je kunt wel degelijk inzichten verkrijgen over hoe een gezondheidsprobleem verbonden is geraakt met een oude ervaring. Gelukkig biedt Femke de Grijs aanvullende coaching, andere cd's en ebooks aan over dit onderwerp, speciaal voor hsp-ers met vermoeidheidsklachten.

Reïncarnatietherapie & vorige levens

Er zijn vele manieren om vorige levens inzichtelijk te maken en (emotioneel) af te ronden. Het beluisteren van cd's met speciale oefeningen, zoals hierboven genoemd, is er een van.

Wil je praktijkverhalen lezen over hoe huidige gezondheidsklachten opgelost kunnen worden door terug te gaan naar bronervaringen in vorige levens, dan raad ik je het informatieve Ankertje aan: 'Reïncarnatieverhalen. Lang zullen we leven!' of het meer therapeutische boek met praktijkvoorbeelden "Waarom Esther geen Robinson werd'. Op www.vorigelevens.nl vind je praktijkverhalen en andere boekinformatie. Ook gratis downloads van e-boeken zijn mogelijk.

In een eerder blogartikel schreef ik al over andere cd's met meditaties 'terug naar vorige levens' en over een video-tip.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut
www.vorigelevens.nl