Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

1 juni 2015

Polariteit & Bewustzijn - Masterclass - Ester van der Velden - Opleidingsinstituut RT Nederland - zaterdag 20 juni 2015 in Den Bosch


Reïncarnatie, polariteit & bewustzijn
Masterclass

Op zaterdag 20 juni 2015 organiseert het opleidingsinstituut RT Nederland in samenwerking met het BivT een masterclass Polariteit & Bewustzijn onder leiding van reïncarnatietherapeute Ester van der Velden. 

Polariteit & Bewustzijn

Wij mensen op aarde, leven in een wereld van tegenstellingen, polariteiten. Bijv. goed/slecht, rust/beweging, denken/voelen, mooi/lelijk, veel/weinig, mannelijk/vrouwelijk, enz. Leven als ziel in een mensenlichaam betekent leerprocessen aangaan met de aanwezige polariteiten van het leven op aarde.

Tekst uit de informatie-email die ik ontving:
"Door traumatiserende gebeurtenissen kan een mens terechtkomen in één pool en het contact met de andere verliezen. Die confrontatie met die éne aanwezige pool kan letterlijk, maar ook in overdrachtelijke zin, zo pijnlijk zijn dat een deel van een traumatiserende gebeurtenis wordt afgewezen. Blijft die afwijzing bestaan, dan wordt er gesproken van een trauma. 
Trauma’s staan een natuurlijke ontwikkeling van de mens in de weg en leiden tot klachten en problemen. Bij herhaling van traumatiserende gebeurtenissen ontstaan kettingen van verbonden gebeurtenissen die werken als zogenaamde thema’s. Thema’s worden gekenmerkt door het afwijzen van - aan het leven eigen - polariteiten. Door bewust te worden van die afwijzing kan men weer in evenwicht komen en de traumatische gebeurtenissen gaan verwerken in een therapeutisch proces."

Ester van der Velden is jarenlang werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs als docente en volgde na een dansopleiding de opleiding tot reïncarnatietherapeut. Sinds 1991 heeft zij een eigen praktijk.

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor psychologen, therapeuten, coaches, counselors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.

Kijk voor alle informatie op de website van Opleidingsinstituut RT Nederland.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl