Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

30 november 2015

Lezing over het werk van Michael Newton door regressie- en reïncarnatietherapeute Anita Groenendijk - 12 januari 2016 - Heteren

Anita Groenendijk geeft een lezing over 'life between lives'

Life between lives - tussenbestaan - lezing

Op dinsdag 12 januari 2016 geeft regressie- en reïncarnatietherapeute Anita Groenendijk een lezing in Heteren over het werk van Dr. Michael Newton (Life Between Lives Hypnotherapy). Michael Newton is auteur van boeken over de reis van de ziel. In zijn boeken, bijv. 'De zielenreis', vertellen mensen die met behulp van hypnose teruggingen naar vorige levens, wat ze tijdens en na het sterven, tussen levens in (het tussenbestaan) meemaakten.
Anita Groenendijk leerde deze technieken van hem, informatie daarover vind je op www.zielenreis.com. In haar lezing vertelt Anita hoe dergelijke sessies eraan toe gaan, wat men allemaal in de zielenwereld mee kan maken en geeft ze voorbeelden uit haar eigen praktijk.
Anita: "Het is heel bijzonder om steeds weer getuige te mogen zijn en te helpen met deze spirituele reis. We zullen een visualisatie doen, waarin sommigen een sfeerindruk kunnen krijgen van deze wereld, waar we allemaal op een diep niveau contact mee hebben. Er is voldoende ruimte voor vragen. De verhalen gaan over ervaringen, en het is fijn om die ervaringen en die sfeer te delen."

Waar en wanneer?

Dinsdag 12 januari 2016 van 20.00 uur – 22.30 uur.
Locatie: Zalencentrum de Bongerd, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren (Heteren ligt tussen Wageningen, Arnhem, Nijmegen)
Entree: volwassenen € 7,50 pp/ jongeren tot 21 jaar € 5 pp, incl. 1 drankje.
De organisatie is in handen van Centrum voor Spirituele Ontmoeting Heteren in samenwerking met Herberg de Aandacht.
In verband met grote belangstelling, svp tijdig aanmelden via <irma@roksnoer.com> of via 026 – 472 20 76, www.spirituele-ontmoeting-heteren.com

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.mariannenotschaele.nl