Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

31 oktober 2016

Film 'Doctor Strange' - magie - andere dimensies - energiewerk - energielichaam - astraal reizen


Dr. Strange aan het werk met magische krachten

Film 'Doctor Strange'

De film Doctor Strange is een aktiefilm in 3D, gebaseerd op een stripfiguur uit de jaren zestig, waarin magie, energiewerk, licht-lichamen, astraal reizen en andere dimensies centraal staan. Het verhaaltje is niet zo heel erg spectaculair, maar de computerbeelden in 3D zijn prachtig!

Waar gaat de film over?

Het leven van neurochirurg Dr. Stephen Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, verandert compleet na een ernstig auto-ongeluk. Zijn handen liggen dermate in de kreukels, dat zijn carrière als arts voorbij is. De traditionele medische wetenschap kan niets meer voor hem betekenen.
Via via hoort hij van een mysterieuze enclave in Kathmandu, Nepal, de Kamar-Taj. Stephen gaat erheen, op zoek naar genezing.
In een kloosterachtige omgeving maakt hij kennis met The ancient one, een vrouw die de tand des tijds trotseert. Van haar en uit oude mystieke boeken leert hij alles over bezweringsrituelen, magie, parallelle werelden en andere dimensies. Vervolgens wordt hij een soort redder van de aarde.


The Ancient One laat Dr. Strange ervaren dat hij een energielichaam heeft

Aanrader voor wie van aktiefilms houdt met een snufje magie/energiewerk. Mooiste filmbeelden: wat er tijdens een operatie kan gebeuren als het energielichaam loskomt van het fysieke lichaam, en de magische energiecirkels waardoor de personen kunnen tijdreizen.

Klik hier voor de filmtrailer.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl