Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 oktober 2016

Film 'The Reincarnation of Peter Proud' uit 1975 - via YouTube te bekijken - reïncarnatie, gratis film

Film 'The reincarnation of Peter Proud'

Oude reïncarnatiefilm kijken via YouTube - The reincarnation of Peter Proud

Het is buiten druilerig herfstweer. Tijd om lekker binnen te kijken naar The reincarnation of Peter Proud, een 'supernatural suspense movie', gebaseerd op de gelijknamige roman van Max Ehrlich uit 1973. Deze roman werd vertaald in het Nederlands in 1977.
De Engelstalige film uit 1975 (105 min.) kun je bekijken via deze link op YouTube. Acteurs o.a. Michael Sarrazin, Margot Kidder, Jennifer O'Neil, Cornelia Sharpe. De film is wel echt uit de jaren '70, dus traaag!

Waar gaat de film over?


Docent Dr. Peter Proud heeft last van terugkerende dromen en nachtmerries over een man die vermoord wordt en daarbij roept 'Marcia, don't!'. 
Peter gaat naar een slaaplaboratorium in de hoop zijn dromen beter te begrijpen. In dat lab kijkt hij op een avond televisie en ziet hij een documentaire waarin fragmenten uit zijn droom voorkomen. 
Hij gaat op onderzoek uit. Vriendin Nora gaat met hem mee. Ze reizen via Massachusetts naar Springfield. Daar herkent Peter een brug, een standbeeld en een kerk uit zijn dromen, en zelfs de vrouw uit zijn nachtmerrie. 
Hij raakt bevriend met Ann, dochter van Marcia. Marcia vindt het maar verdacht, dat Peter zoveel weet over haar en haar leven. 
Tenslotte blijkt dat Peter de reïncarnatie is van haar overleden echtgenoot. 

Remake?

In 2009 was er een regisseur die een remake wilde maken van 'The reincarnation of Peter Proud', maar dat is er tot op heden niet van gekomen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietheapeut/auteur
www.vorigelevens.nl