Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

1 juni 2017

Nog één dag te leven - Before I fall - film - terugkerende patronen doorbreken

Film Before I fall

Film over vastzitten in een terugkerend patroon - Before I fall

Samantha heeft alles goed voor elkaar. Een perfect leven met perfecte vrienden. Op de middelbare school loopt alles lekker, haar toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan wordt ze op 'Cupid's Day', 12 februari, wakker en herbeleeft de hele dag opnieuw. De volgende dag weer, en de dag daarop ook. Gevangen in een herhaling (met noodlottig eind) vraagt Samantha zich af hoe perfect haar leven eigenlijk is. Wat als vandaag de enige dag uit haar leven is? Wat als ze maar één dag heeft om alles te veranderen? Langzaam komt ze erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Voor haarzelf en voor anderen.

De film 'Before I fall' is een aanrader voor mensen die houden van soortgelijke films, denk aan 'Groundhog Day' (1993), 'Haunter' (2013), 'Source Code'(2017) of '50 First Dates' (2004). Thema's: vriendschappen op school, elkaar uitsluiten, daden en hun gevolgen, relaties tussen jongeren, familie gezin en het verschil maken door kleine wijzigingen aan te brengen in wat je normaal, iedere dag, doet.
Ik vond 'Before I fall' een aangename film waarin goed wordt geacteerd, vooral door Zoey Deutch. De film is met met name geschikt voor meisjes tussen de 13-17 jaar. Als volwassen kijker gaf ik de film een 7,5. 
Klik hier voor de filmtrailer.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl