Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

4 mei 2014

Oorlogs-vorige-levens spelenderwijs verwerken dankzij oorlogsforums - oorlog en reïncarnatieOorlogsforums op internet

De meest bekende forums waar 'oorlogsgeïnteresseerden' elkaar kunnen ontmoeten op internet, zijn (klik op de links om naar een specifieke website toe te gaan):

Forum Tweede Wereldoorlog
Forum Eerste Wereldoorlog FB
Forum Bunkerploeg (wo2)
Forum Holocaust (2e wo)
Forum oorlog USA - Vietnam - Korea (Engelstalig) 

Spelenderwijs trauma's verwerken

Mensen die nu absoluut niets moeten hebben van onderwerpen als reïncarnatie of vorige levens, maar die wel emotioneel onverwerkte oorlogssituaties in hun onderbewuste (of in hun energiesysteem/aura) bij zich dragen, kom je op zulke forums regelmatig tegen. Ze leren niet via reïncarnatietherapie onderscheid maken tussen verleden en heden maar ronden onaffe ervaringen uit het verleden juist af door hedendaagse contacten op oorlogsforums. Daar kunnen ze zich intensief/obsessief bezighouden met met oorlogsonderwerpen (bijv. het leger, vliegtuigen, tanks, soldaten, invasie, bunkers, concentratiekampen, holocaustslachtoffers, wo-I, wo-II, recentere oorlogen, enz). Alles maar dan ook alles uitpluizen over oorlogsonderwerpen, is slechts een van de vele manieren - naast reïncarnatietherapie - om te ontdekken, ontmoeten en leren. 

Al eerder schreef ik in dit blog over 'soldaatje spelen' (re-enactment)Door actief/lichamelijk (acteren) bezig te zijn en oorlogsgevechten na te spelen, verwerken mensen ook - zeker zij die niet in reïncarnatie geloven maar wel vorige levens hadden in oorlogstijd - onverwerkte trauma's uit oorlogssituaties. Het is maar net wat bij iemand past.
Oorlogs-vorige-levens, praktijkvoorbeelden reïncarnatietherapie

Meer lezen over reïncarnatietherapie, hoe vorige levens in oorlogstijd kunnen nawerken en hoe problemen worden opgelost. Via deze linkjes vind je enkele oudere praktijkverhalen die ik schreef.

-      Extreme angst voor een man – Engelstalig
-      Verlies van dierbaren – Engelstalig

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur