Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

31 augustus 2015

Film 'Dior and I' - coupeuse kent Dior uit een vorig leven - geest Dior


Dior & I - documentaire

In augustus bekeek ik 'Dior and I', een mooi in beeld gebrachte documentaire over de Belg Raf Simons, die in 2012 creative director werd van het Parijse modehuis Dior. In deze film werd niet alleen aandacht geschonken aan een wat onzekere, gedreven, creatieve Raf Simons, maar ook aan de vele hard werkende creatieve vrouwen en mannen achter de schermen van het mode-atelier. 

Une vie antérieure - geest van Dior

Eén van de coupeuses, een goedlachse oudere vrouw, vertelt dat ze al op jonge leeftijd wist dat ze per se wilde gaan werken voor monsieur Dior. In haar omgeving werd die uitspraak vreemd gevonden, maar ze zei heel stellig dat ze Dior dan uit een vorig leven moest kennen, une vie antérieure. Ik vond het grappig om dit stukje tegen te komen in deze verder serieuze documentaire.
Andere vrouwen van het naaiatelier vertellen dat ze 's avonds laat, als het stil is, nog wel eens onverklaarbare geluiden horen en windvlagen voelen op de zoldergang van het modehuis waar Dior jarenlang de scepter zwaaide. 'Alsof de geest van Dior en nog rondwaart'.

Mode & vorige levens

Meer lezen over hoe vorige levens je huidige kledingvoorkeuren kunnen beïnvloeden? Download via dit linkje het gratis ebook 'Vintage Life' met reïncarnatieverhalen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl