Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

1 juni 2016

Film 'Compostella' (2015) - Le chemin de la vie - pelgrims - Santiago de Compostella - langeafstandswandeling - spiritualiteit

Film 'Compostella'

Film 'Compostella'

Gedurende drie jaar volgde de Franse regisseur Freddy Mouchard pelgrims op hun route naar Santiago de Compostella. Hij volgde de vier hoofdroutes door Frankrijk om te eindigen op de Camino Francės in Spanje en filmde vele landschappen en plaatsen. 
"Compostella is een spirituele film, de religieuze dogma’s voorbij." Ik ben benieuwd naar 'Le chemin de la vie' (2015) en ga de film binnenkort bekijken in Cinema Chassé Breda.
Meer over de inhoud van 'Compostella' en over de regisseur vind je op deze webpagina. 

https://www.youtube.com/watch?v=mg4X6eWBibI

Shirley MacLaine - voettocht

Veel wandelaars worden op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella 'geraakt' door oude ervaringen. Shirley MacLaine schreef er een prettig leesbaar boek over: 'Voettocht naar Santiago de Compostela'. Hierin benoemt ze een aantal ervaringen die met vorige levens te maken hebben (oa over Lemurië). 
Pelgrims lopen nu soms dezelfde afstanden die ze ooit al eens liepen in het verleden, maar toen als tempelier, kruisridder, Romeins soldaat, monnik enz. In hun huidige leven bewandelen ze (delen van) dezelfde route, maar dit keer voor inzicht, transformatie, spirituele ontwikkeling of om (onbewust) vorige levens uit het verleden een plaats te geven.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur