Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne Notschaele - klik hier voor TWITTER

2 juni 2016

Toetanchamon en zijn dolk van meteoriet - buitenaards leven - vorige levens in het oude Egypte

De dolk van farao Toetanchamon

Een bijzondere farao-dolk uit het oude Egypte

Dat was nog eens verrassend nieuws vanochtend: "De Egyptische farao Toetanchamon is begraven met een dolk die van buitenaards materiaal is gemaakt." Zouden onderzoekers in het museum van Caïro eindelijk dé connectie hebben gevonden tussen het oude Egypte en ufonauten van buitenaardse oorsprong? Bijna, bijna...

Meteoriet

Bij het openen van het graf van Toetanchamon - in 1925, door Howard Carter - werd behalve een dolk van zeldzaam ijzer, een scarabee-sieraad aangetroffen dat van groen silicaglas was gemaakt. 
Met speciale röntgenapparatuur is nu vast komen te staan dat het ijzer van de dolk 11% nikkel bevat. Zo'n hoge concentratie nikkel is doorgaans alleen te vinden in meteorieten die in de loop der eeuwen op onze aarde neerkwamen. Ook bevatte de dolk kobalt. Dat komt eveneens voor in ijzermeteorieten. Silicaglas komt voor in de woestijn ten westen van de Nijl. Het hele artikel lees je hier.

Maar waarom zouden die oude Egyptenaren honderden kilometers door de woestijn lopen om een stuk ruimtepuin op te halen? Wisten ze dat er speciaal ijzer in zat? Hoe dan? Of kreeg Toetanchamon buitenaards gesteente cadeau van ufonauten? Onderzoekers moeten nog maar wat verder puzzelen.

Liefs uit... oud Egypte

Het oude Egypte kent vele mysteriën. Meer lezen? Twee weken geleden rondde ik het gratis e-book 'Liefs uit... oud Egypte' af. Dat kun je gratis downloaden op deze webpagina.


Gratis e-book met reïncarnatieverhalen 

Buitenaardse ervaringen en vorige levens, ufonauten

In dit eerder geschreven blogartikel vind je een linkje naar een regressiesessie die ik jaren geleden deed met mijn moeder. Zij vertelde toen over een vorig leven van haar dat zich lang geleden had afgespeeld. Iets met ruimteschepen, laserstralen en het zoeken naar nieuwe grondstoffen op aarde.

Een cliënte in mijn praktijk herinnerde zich een keer een vorig leven in het gebied dat we nu Peru noemen. Als buitenaards wezen was ze met een soort raket naar de aarde gekomen, op zoek naar een pek-achtige (olie?) grondstof. Het wezen boorde met energiestralen diepe trechtergaten op een kale hoogvlakte. 
Jaren na deze sessie vond ik in een boek een afbeelding van vreemde cirkels in een gebergte in zuid-Amerika. De auteur van dat boek vroeg zich af wat deze 'gaten' toch zouden zijn, het leek hem 'alsof er mijnen waren geweest', maar dat kon toch niet? 
Tja... wij mensen weten nog lang niet alles. Zó jammer dat wetenschappers informatie uit regressiesessies meteen aan de kant schuiven.

In 'Sky Fall' beschreef ik de ervaring van een ufonaut die ooit crashte met zijn ruimteraket. Dat verhaal lees je: hier.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl