Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 december 2015

Kinderboekje over na de dood - 'De witte ruimte' - Michaël Boele van Hensbroek - leven, dood, sterven, tussenbestaan, kinderen

Kinderboekje over sterven en na de dood

De Witte Ruimte - Michaël Boele van Hensbroek - kinderboek

Kinderarts Michaël Boele van Hensbroek komt in zijn werk veel in contact met zieke kinderen. Als zoon van uitgevers groeide hij op tussen de kinderboeken. Zijn eigen kinderen vertelde hij lang zelf verzonnen verhalen. Een van die verhalen, over Janneke een meisje dat sterft en in de Witte Ruimte terecht komt, werkte hij uit tot dit nieuwe boekje.

Op reis in de witte ruimte - tussenbestaan - gebied na de dood

Janneke mag verschillende mogelijkheden testen na haar dood: reïncarnatie, een sterrenvlucht, de hemel en hel. Met nieuwe vrienden beleeft ze spannende avonturen.
"Ze ging rechtop zitten in haar ruimtobiel en probeerde te bedenken hoe ze dit kon stoppen, en wel zo snel mogelijk. Ze besloot op de rode steen van haar ring te drukken en weer naar de Witte Ruimte terug te keren. Toen schrok ze verschrikkelijk. Kijkend naar de beelden van haar leven was ze helemaal vergeten om te controleren of ze al aan het verdwijnen was. Nu zag ze haar handen en armen niet meer. Net voorbij haar schouders hield haar lichaam op. Hoe had ze zo ontzettend dom kunnen zijn? Nu zou ook zij een dolende ziel worden, net als Pieter." 

Doodgaan hoort bij het leven

Michaël Boele van Hensbroek wil graag met 'De Witte Ruimte' de dood uit de taboesfeer halen. Dood hoort bij het leven, dat geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Van elk verkocht exemplaar gaat 1,50 euro naar de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC, www.steunemma.nl. ISBN 9789462661387, 262 pagina's. Uitgave Schrijverspunt. O.a. verkrijgbaar via bol.com, paperback 19,95, ebook 6,99 euro.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/coach
www.mariannenotschaele.nl