Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

11 januari 2016

Orakelkaarten - Je Vorige Leven - Doreen Virtue & Brian Weiss - reïncarnatie - set kaarten

Kaarten - orakel - reïncarnatie - vorige levens

Orakelkaarten - vorige levens - reïncarnatie

Best slim bedacht. Zet twee Amerikaanse spirituele grootheden (engelentherapeut Doreen Virtue en regressietherapeut Brian Weiss) bij elkaar om een set orakelkaarten over reïncarnatie en vorige levens op de markt te brengen. Verkoop gegarandeerd :). 
Of dat in ons land ook gaat lukken, ik weet het niet. Als je dit YouTube-filmpje bekijkt, krijg je een goed idee hoe deze kaarten er in de Amerikaanse versie uitzien (te bestellen voor 13,49 euro bij Bol.com). Uitgeverij Koppenhol heeft in mei 2015 een Nederlandse uitgave van deze kaartenset in omloop gebracht voor 20,99 euro (online via diverse webwinkels te bestellen).

Ik denk dat deze 'Je Vorige Leven'-orakelkaarten het goed doen op een feest; de kaartenset is geschikt voor healers, engelentherapeuten en paranormaaltherapeuten, bijvoorbeeld om een gesprek met een cliënt op gang te brengen, en wat minder voor reïncarnatietherapeuten. De thema's en afbeeldingen zijn vrij algemeen. Voor regressie- en reïncarnatietherapeuten vast 'leuk om erbij te hebben' in de praktijk. Niets is immers toeval, als je een cliënt een kaart laat trekken.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur