Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 augustus 2013

Kinderen en herinneringen aan vorige levens - The ghost inside my child - paranormal documentary 2013

 
 
 
 
3-jarige Cade (nu 7 jaar) herinnert zich vorig leven
dat eindigde op 11 september 2001, Twin Towers


5-jarige Carson (nu 12 jaar) heeft herinneringen aan een vorig leven
dat eindigde tijdens de Oklahoma bomaansag 1995


2-jarige James (nu 14 jaar) herinnert zich
vorig leven als James Hudson, vliegenier in de tweede wereldoorlog

 
Jonge kinderen die zich recente vorige levens herinneren
 
Een collegatherapeut tipte me over een nieuwe paranormale documentaire 'The ghost inside my child', die gisteren te zien was in de USA en nu al verscheen op YouTube (in het Engels) via http://www.youtube.com/watch?v=kpCefEm4HeA 
De documentaire (41 minuten) is de moeite waard om te bekijken en vooral boeiend voor ouders die jonge kinderen hebben met herinneringen aan vorige levens.
 
Jammer van deze docu
 
Denk het spooky spannende muziekje, zo kenmerkend voor paranormale tv-series, weg en erger je niet aan alle herhalingen. Vergeet ook maar dat de producenten van dit programma of de ouders van deze kinderen beter een reïncarnatietherapeut hadden geraadpleegd, dan was het allemaal wat minder dramatisch geweest en hadden deze 3 kinderen wellicht sneller onaffe gebeurtenissen uit hun voorbije levens kunnen verwerken en afsluiten. Nu deden de desbetreffende ouders hun best op eigen houtje onderzoek te verrichten naar wie hun kind in een vorig leven was geweest. Van emoties verwerken kwam het niet of pas in een laat stadium. 
Reïncarnatietherapeuten die met jonge kinderen werken hebben in Nederland en ook in de USA speciale opleidingen gehad om bijv. via spel en tekenen vorige levens een plek te geven: in het verleden, opdat de kinderen nu verder kunnen met hun huidige leven.
 
Drie kinderen en hun ouders aan het woord
 
James - wo2
 
Bruce & Amanda zijn de ouders van de nu 14-jarige James. Hij had vanaf zijn 2e jaar last van nachtmerries die te maken hadden met zijn vorige leven als piloot in de tweede wereldoorlog.
Over James circuleren veel filmpjes op internet; er is ook een boek over de zoektocht naar zijn herinneringen verschenen. Zijn ouders waren in het begin erg sceptisch over wat hij allemaal vertelde totdat ze veel informatie die hij gaf na konden trekken.
James kon zijn vorige leven goed afronden door terug te gaan naar de plek waar hij stierf. Daar nam hij op passende wijze afscheid met bloemen, en een huilbui van 20 minuten.
 
 
Carson - 1995 Oklahoma
 
Alleenstaande moeder Beth heeft nu een 12-jarige dochter Carson. Vanaf haar 5e jaar praatte ze over de stad Oklahoma, waar ze in haar vorige leven in april 1995 omkwam tijdens een grote bomaanslag. Beth vond het vooral verschrikkelijk om te moeten horen van haar eigen dochter 'you are not my mom'. Carson was vooral verdrietig dat ze haar (vorige) moeder niet meer had.
Beth ging samen met haar terug naar de plek, waar tegenwoordig een herdenkingsgebouw staat. Teruggaan naar deze oude locatie, heeft geholpen de zaken in het juiste perspectief te zien.
 
 
Cade - 2001 Twin Towers
 
De nu 7-jarige zoon Cade van Molly en Rick kreeg vanaf zijn 3e jaar last van nachtmerries. Hij werd bang van vliegtuigen in combinatie met hoge gebouwen. Zijn vader en moeder probeerden uit te zoeken wat er met hem aan de hand was: hij herinnerde zich zijn laatste levensmoment dat op 11 september 2001 plaatsvond, vallend uit een van de torens van het World Trade Centre.
Cade heeft nog steeds last van angsten. 'I remember dying'.
 
Al met al is deze aflevering 'The ghost inside my child' wel wat dramatisch van opzet, maar zeker mooi om te bekijken. Er volgen nog meer afleveringen in deze reeks.
 
Reïncarnatietherapie
 
Er huist geen andere geest in deze kinderen, zoals de titel van het programma doet vermoeden, ze hebben slechts herinneringen aan een emotioneel niet goed verwerkt vorig leven. Dat komt vaker voor wanneer het sterven snel en/of onverwacht gebeurt (bombardement/omkomen als piloot in een vliegtuig/TwinTowers). Bij het opnieuw incarneren staat 'de deur naar het vorige leven' qua emoties dan nog open, terwijl deze had moeten sluiten.
Reïncarnatietherapeuten helpen niet alleen volwassenen maar ook jonge kinderen met het afronden van vorige levens.
 
Meer lezen over vorige levens en mijn boeken hierover: www.vorigelevens.nl
Collega's raadplegen? Google op 'reïncarnatietherapeut', 'Earth' of 'NVRT'.
 
 
Groetjes,
Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur