Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

16 december 2015

'Hooggevoelig in je relatie' - interactieve lezing - Caroline Franssen - woensdag 16 maart 2016 - Culemborg

Hooggevoelig in je relatie
(c) foto www.relatie-academie.nl

Caroline Franssen - HSP - relaties verbeteren

Relatiecoach Caroline Franssen, oprichter van de Relatie Academie en auteur van 'Eerste Hulp Bij Relatieongelukken' geeft op woensdag 16 maart 2016 een interactieve lezing 'Hooggevoelig in je relatie'.

"Eén van de kenmerken van hooggevoeligheid is dat je de stemming van anderen zo aanvoelt, dat je moeilijk een onderscheid kunt maken tussen je eigen gevoelens en die van de ander. In een relatie is dat super lastig. Veel hooggevoelige mensen kiezen bovendien een partner uit die minder gevoelig is, soms zelfs extreem ongevoelig. 
Hoe ga je daar mee om? Hoe trek je je eigen grenzen en geef je aan wat je nodig hebt in je relatie?" Lees hier verder voor meer informatie.

Agenda 2016 Relatie Academie

Voor 2016 staan er nog veel meer interessante avondworkshops/lezingen op het programma van de Relatie-Academie, Tollenstraat 39 in Culemborg, zoals 'grenzen aangeven in je relatie', 'hoogbegaafd en je relatie', 'relatieopstellingen voor vrouwen', zie: agenda Relatie Academie.
Caroline, een sympathieke en krachtige vrouw, én al jarenlang een uitstekend relatietherapeut geeft eveneens (bij)scholing aan psychologen, coaches en therapeuten in omgaan met hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, grenzen, en masterclass opstellingen.

 
Caroline Franssen en haar boek 'Eerste Hulp Bij Relatieongelukken'

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.mariannenotschaele.nl