Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

9 december 2015

Verpleegsters - Eerste Wereldoorlog - vorige levens - reïncarnatie - reïncarnatietherapie

 


Vorig leven - verpleegster WO-I - reïncarnatie

Op Facebook is een webpagina Tommy's Sisters te vinden, boeiend voor mensen die interesse tonen in verpleegsters uit de Eerste Wereldoorlog. Nadat ik die pagina bekeken had, dacht ik terug aan een vriendin van me. 
Zij bracht jarenlang al haar vakanties door in Zwitserland. Toen ik haar een keer vroeg wat ze daar nou zo leuk aan vond, antwoordde ze 'de bergen natuurlijk, het landschap, en de vlag'. Die 'vlag met dat kruis' gaf haar een gevoel van trots. Beetje gek, dus we raakten erover aan de praat. 
Tijdens dat gesprek realiseerde ze zich dat een van haar vorige levens, als verpleegster tijdens de Eerste Wereldoorlog, zijn invloed nog steeds deed gelden in het hier-en-nu. Ze was in dat leven zó trots geweest op haar verpleegstersuniform met dat rode kruis erop. Als vrouw mocht ze eindelijk iets gaan betekenen aan het front in België, gewonde soldaten verzorgen, hun wonden verbinden, hoe slecht ze ook tegen bloed kon...

Ieder heeft zo zijn of haar manier om met (rest)energie en onverwerkte emoties uit vorige levens om te gaan. De een gaat daarvoor naar een reïncarnatietherapeut, de ander speelt zijn of haar rol via een re-enactment spel net zo lang totdat onaffe situaties uit een voorbij leven zijn afgerond, weer anderen groeperen zich rondom een speciale webpagina op Facebook.

Wil je meer lezen over hoe dat bij reïncarnatietherapie in zijn werk gaat, download gratis een van mijn boeken via www.vorigelevens.nl of beluister daar het radiofragment (interview). In het e-book 'Vintage Life' staan verhalen over hoe onze huidige kledingkeuze verbonden kan zijn geraakt met situaties uit voorgaande levens.
    
Film - boek - tips - Eerste Wereldoorlog 1914-1918

Eerste Wereldoorlog - film - boek
Eerste Wereldoorlog, jonge soldaten - de witte veer

Re-enactment is geen larp


In dit Blog Vorige Levens schreef ik al eerder over re-enactment, niet te verwarren met de fantasiewereld waarin larp'ers zich verkleden (live action role playing). 
Voorgaande artikelen over re-enactment:
Historische verkleedpartijen
Soldaatje spelen
Hobby: verkleden als piraat

Groetjes,
Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl