Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

15 september 2014

Britse popzangeres Ella Henderson - zeemeermin in een vorig leven?

Vorig leven onder water... zeemeermin?
Ella Henderson

De jonge, Britse, singer-songwriter Ella Henderson (1996) deed in 2012 mee aan de Engelse X-Factor. Ze eindigde op de zesde plaats. Dit jaar kwam haar eerste album uit.
Hier kun je de song 'Glow' (YouTube-video) bekijken en beluisteren.

Voorkeur voor zeemeerminnen

In www.glamourmagazine.co.uk beantwoordde ze vragen van fans, zoals:
"If you could dye your hair any colour which colour would you choose?"
Ze antwoordde: "Green & blue like a mermaid (but I won't)."
"Would you ever write a book?"
"If I would, it would be about mermaids & pineapples."
"What is your biggest fear?"
"Feet! They remind me of dinosaurs!"
"If you could be any Disney Princess what would you be?"
"Princess Ariel."

"I was a mermaid in my past-life!"

In www.coupdemainmagazine.com:
Interviewer: "From simple to serious… Do you still want to be a mermaid?"
Ella: "I WAS a mermaid in my past-life! I definitely was. I don't know why I'm obsessed with them that much, which is why I think that somehow in my past-life I must have just lived underwater or something. Maybe I was a fish or a dolphin, but I do believe in mermaids."
"Since you're also obsessed with pineapples, perhaps you’re distantly related to SpongeBob SquarePants? He lives in a pineapple under the sea…"
"(laughs) I think I was a mermaid and I used to swim the shores of Hawaii and used to pop up and see coconuts and pineapples everywhere. That's what happened."


Sirene?

"What do you think is your spirit animal?"
"A dolphin. When I do my vocal warm-ups everyone calls me the dolphin because I do stupid siren noises, so it's probably a dolphin."

'Siren noises?' Sirenen zijn halfgodinnen uit de Griekse mythologie. Ze hadden het lichaam van een vogel en het hoofd van een vrouw. Deze sirenen, dochters van een zeegod, verleidden hun toehoorders met gezang. Ze woonden op kleine rotseilandjes tussen Sorrento en Capri en ze waren zo knap om te zien en zongen zo prachtig dat zeelieden die hun eiland passeerden per schip de verlokking niet konden weerstaan. Menig schip voer tegen de rotsen omdat de zeemannen afgeleid werden.


Wel grappig dat Ella Henderson zegt een hekel te hebben aan haar voeten. Misschien toch ooit een zeemeerminnen- of vissenstaart gehad? Of gewoon opgegroeid met Disneysprookjes of het sprookje van 'De kleine zeemeermin' van Hans Christian Andersen? De zeemeermin die verliefd werd op een prins. Zo verliefd, dat ze haar stem verkocht aan een zeeheks in ruil voor mensenbenen.

Dolfijn

Cliënten met vorige levens als zeemeermin ben ik nog niet tegengekomen in mijn praktijk reïncarnatietherapie. Wel hoorde ik verhalen van cliënten met herinneringen aan een vorig leven als zangeres, diepzeeduiker en onderzeebootmatroos. Een vorig leven als dolfijn zat er niet tussen. Dat wil niet zeggen dat dit niet bestaat, want ik ken wel een paar jonge vrouwen die heel hoogsensitief zijn en die zeggen een vorig leven als dolfijn te hebben gehad. Alleen in mijn werk kwam ik het zelf niet tegen.

Aanverwant artikel: vorig leven als elfje?

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl